Vår historia

Företaget har funnits sedan 2007 och har under alla år baserat sina framgångar på de tre solida grunderna hög kvalitet, stort utbud och inte minst hög servicenivå.

Nordiskt te

Vilka är vi?

Nordic Tea ApS består av en fysisk butik på Møllestræde 6 i Hillerød, samt de två associerade webbutikerna www.nordic-tea.dk och www.chinateahouse.eu.

Företaget har funnits sedan 2007 och har under alla år baserat sina framgångar på de tre solida grunderna hög kvalitet, stort utbud och inte minst hög servicenivå. Utifrån dessa kriterier har vi genom åren etablerat en solid kundbas som växer stadigt.

Danmarks trevligaste tebutik

Vår butik

Møllestræde 6
3400 Hillerød

+ 45 7027 0377

Mån-fredag ​​10.00 - 17.30
Lördag 10.00 - 14.00

Urval

Stort utbud för alla smaker

Nordic Tea ApS har ett av Danmarks absolut största urval av teer. Det är viktigt för oss att våra kunder kan hitta både vanliga och sällsynta teer. Vårt utbud av svarta, gröna, vita och Oolong teer är från många av världens kontinenter och vi försöker ha ett passande lager, så att både de sällsynta och de mer normala teerna kan beställas från vår webshop och i butiken i Hillerød.

Utöver de många rena och aromatiska teerna har Nordic Tea även ett brett urval av Rooibosteer, samt ett mycket varierat utbud av olika typer av örter – mer känt som örtteer. Eftersom vi har ett stort hjärta för ekologi hittar du många av våra produkter även i ekologiska versioner.

Vi säljer även ett brett och varierat utbud av ekologiska kryddor, som vi också har säkerställt håller hög kvalitet genom rätt utvalda leverantörer från hela världen.

Vårt kaffesortiment representerar många sorter från hela världen och kommer från de två kvalitetskafferosterierna Just Coffee i Jyllinge och Strandvejsristeriet på Kronborg i Helsingör.

Te avnjuts ofta tillsammans med härligt godis och här har vi ett brett utbud av kakor, lakritskonfektyr, nougat, karameller, lakrits och vingummi. Vi har även ett stort utbud av marknadens godaste sylt.

På vår hemsida, liksom i vår butik, kommer du även att kunna hitta ett brett utbud av tetillbehör som t.ex. tekannor, temuggar, teburkar, tepåsar och andra nödvändiga tillskott för ditt tedrickande.